78207

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


gusto (195.168.245.18) --- 16. 6. 2012
Re: Skryštalizovaný repkový med.

pan sova a preco nechcete schvalne menovat tie podmienky?je to tak strasne dlhe pisanie?ak mate na mysli dlhu zimu bez moznosti preletu,tak ste mimo,mam odskusane viackrat osobne..a k tomu nazvu cementovy-pepan to vysvetlil dostatocne,ale pepane s cukrom nesuhlasim-kolomy mi to hovoril osobne,nezabudaj ze ma cca 1300 vcelstiev + odlozence..nedavno som pocuval relaciu,kde riaditel cukrovaru dostal otazku preco uz nieje v obchodoch hrubozrnny cukor,aky bol za komancov..vysvetlil cely postup(energeticky narocnejsia vyroba atd) o nejakom preosievani nebola rec ani omylom..netvrdim ze sa tak nemozu urcite frakcie oddelit,ale original vyroba je o niecom inom..

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 57625


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
(e-mailem) --- 16. 6. 2012
Re: Skrytalizovan? repkov? med.

Ano vtom že výroba hrubého cukru je drahá spočívá spíše v tom že je ho na těch sítech menší podíl Mockrát jsem to viděl, když jsem byl za maminkou v cukrovaru kde právě pracovala u třasadel. Tam se ten cukr dosušoval a třídil nejvíce bylo krupice a nejméně právě hrubého

pepan


> ------------ Původní zpráva ------------
> Od: gusto <e-mail/=/nezadan>
> Předmět: Re: Skrytalizovan? repkov? med.
> Datum: 16.6.2012 14:34:56
> ----------------------------------------
> pan sova a preco nechcete schvalne menovat tie podmienky?je to tak strasne
> dlhe pisanie?ak mate na mysli dlhu zimu bez moznosti preletu,tak ste
> mimo,mam odskusane viackrat osobne..a k tomu nazvu cementovy-pepan to
> vysvetlil dostatocne,ale pepane s cukrom nesuhlasim-kolomy mi to hovoril
> osobne,nezabudaj ze ma cca 1300 vcelstiev + odlozence..nedavno som pocuval
> relaciu,kde riaditel cukrovaru dostal otazku preco uz nieje v obchodoch
> hrubozrnny cukor,aky bol za komancov..vysvetlil cely postup(energeticky
> narocnejsia vyroba atd) o nejakom preosievani nebola rec ani
> omylom..netvrdim ze sa tak nemozu urcite frakcie oddelit,ale original
> vyroba je o niecom inom..
>
>
>

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 57626


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu